Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Kawin

ontruimingen, (Senioren)verhuizingen en opruimen
Bedrijfsgegevens
Boltelaan 36 36
7431ZH Diepenveen

Website: http://www.kawin.nl
Telefoonnummer: 0642018037

Contactpersoon
Naam: Dhr. H Kastelein
Emailadres: info@kawin.nl
Telefoonnummer: 0642018037

Social Media
Facebook harry kastelein

Bedrijfsactiviteiten
ontruimingen, (Senioren)verhuizingen en opruimen

Uitgebreide beschrijving

KaWin draagt zorg voor woningontruimingen en verzorgt verhuizingen op maat met als voornaamste doelgroep senioren. Daarnaast biedt KaWin een opruimservice en het nabestaandendossier aan.

Ontruiming

Moet u of een familielid naar een verpleeghuis of zorgcentrum en moet het huis ontruimd worden? Schakel dan KaWin in.

Wij bieden u als familie of nabestaanden een helpende hand bij bijvoorbeeld opname in een verpleeghuis, zorgcentrum of bij overlijden. Ook het opleveren van een woning volgens de eisen van de verhuurder is aan ons besteed. Mocht u een eenmalige klus hebben voor het leeghalen van bijvoorbeeld een schuur of garage en moeten de overtollige goederen worden afgevoerd dan bent u bij KaWin ook aan het juiste adres. Wij voeren de overtollige goederen op zorgvuldige en professionele af en leveren de woning bezemschoon op.

Senioren- en verhuizingen op maat  

Gaat u verhuizen en kunt u wel enige hulp gebruiken? Of geeft u het liever helemaal uit handen? Heel begrijpelijk, want een verhuizing is een van de meest stressvolle gebeurtenissen. Wij nemen de tijd, denken met u mee en begeleiden uw verhuizing van begin tot eind. Bij een verhuizing naar een kleinere woning kunnen we de overtollige inboedel die u niet mee wilt of kunt nemen voor u afvoeren en de woning opleveren volgens de eisen van de verhuurder. Ook kunnen we interne verhuizingen binnen instanties voor u regelen. Indien gewenst regelen wij ook al het papierwerk.

 

Opruimen en ordenen  

Is het hoog tijd de zolder of de garage eens op te ruimen of de administratie op orde te brengen, maar u komt er maar niet toe? KaWin kan het voortouw nemen of u de helpende hand bieden. Zowel eenmalig als op gezette tijden. 

Nalatenschapdossier

Een nalatenschapdossier is een naslagwerk waarin alle relevante persoonsgegevens over verzekeringen, lidmaatschappen, abonnementen, financiën en belastingen zijn gebundeld. Ook wanneer 1 van beide partners de administratie en de financien regelt, kan een nalatenschapdossier veel kopzorg voorkomen. KaWin helpt met het samenstellen en bijhouden van een nalatenschapdossier, zodat in geval van langdurige ziekenhuisopname of overlijden duidelijk is wat er allemaal moet worden geregeld.

Het werkgebied van KaWin richt zich voornamelijk op de grotere plaatsen als Deventer, Apeldoorn, Heerde, Wijhe, Raalte, Ommen, Nijverdal, Rijssen, Markelo, Lochem en Zutphen en alle tussen liggende plaatsen.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Deventer Business Plaza

  • Saxion Hogescholen
  • Ondernemershuis Deventer
  • MKB Sociaal - Bedrijfskundig advies
Profiteer van de voordelen als member van Deventer Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Deventer