Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Super Sociaal

To shop, or not to shop, that is the question. Vrij naar Shakespeare komt dit winkeldilemma in een beslissende fase. Web of werkelijkheid? Elke neringdoende zien we de strijd aangaan. De consument kiest voorlopig vooral voor praktisch.

 

Maar gooit het sociale element van real time winkelen nog niet weg. Ook de supers voor de alledaagse levensbehoeften spelen daarbij een niet te onderschatten rol. Zij zijn de nieuwe zuilen geworden waar Nederlanders steeds naar op zoek blijven. De nieuwe kerken en omroepverenigingen heten AH, Jumbo en Aldi andere grootgrutters. De leden zijn trouw aan hun supers. Ze voelen er zich thuis. Herkennen andere leden. Sympathiseren met hun idolen in de reclameblokken.

 

Old school, zegt de jongste shopgeneratie. The webshop is here to stay. Ze praten veel Engels. En dus zie je ook kleine speciaalzaken een eigen webshop introduceren. Om op te boxen tegen Bol en Amazone. En deze week startte ook Jumbo.com naast AH de tweede aanbieder in dit marktsegment. Een voorzichtige start die grote gevolgen kan hebben. Als ook de supers ontzuilen, zullen we ons nog meer in onze eigen cocon terugtrekken. In een web dat we zelf gesponnen hebben. De digitaal bestelde boodschappen worden gebracht of onderweg bij de drive-in afgehaald. Het parkeerterrein verwordt tot een wachtrij bij de Efteling. Vanaf hier nog een half uur wachten. Intussen WhatsApp’end naar iemand die je herkent in de rij. Van vroeger, toen je bij de versafdeling live nog even een praatje maakte. Ja meid, toen was het allemaal nog Super Sociaal.

Members en partners van Deventer Business Plaza

  • Saxion Hogescholen
  • Ondernemershuis Deventer
  • MKB Sociaal - Bedrijfskundig advies
Profiteer van de voordelen als member van Deventer Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Deventer