Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

De stad als je werkplek

Adres Munsterstraat
Postcode 7418EV Deventer
Website http://destadalsjewerkplek.aride.nl/
Telefoon 0570620373
Contactpersoon Liesbeth Josiassen
Aantal leden
Kosten lidmaatschap locatiegebonden
Toelichting

Je werkt bij een organisatie, binnen of buiten Deventer. Elke dag is anders, dus kan je werkplek dat ook zijn. Kijk eens anders naar de stad. Want als je wilt, is heel Deventer je werkplek!

 

Deventer@Work

Binnen Deventer zijn de afgelopen jaren meerdere locaties geopend waar ZZP’ers en werknemers van bedrijven flexibel kunnen werken. Aanbieders ervan hebben elkaar begin 2013 gevonden in een samenwerking om hun bedrijf te profileren en te laten groeien. Zij geloven in ieders unieke kracht en aanbod en daarom ook in samenwerking om het totaalaanbod in Deventer sterker te maken en te laten groeien. Als we er in slagen om Deventer als dé ZZP-stad  - of liever flexibele werkstad- te promoten, dan kunnen we veel meer flexwerkers naar de gemeente trekken. Dat betekent  een regionale aanzuigende werking van economische bedrijvigheid. Daarvan profiteren we allemaal. Deventer kan zich dan onderscheiden ten opzichte van de steden om ons heen. We kunnen voorop lopen als stad. Naast de flexwerkplekaanbieders zijn er ook adviesbedrijven betrokken die slimmer werken organiseren binnen bedrijven. Op het moment dat hun werknemers flexibeler gaan werken en bijvoorbeeld gebruik maken van flexplekken bij opdrachtgevers of samenwerkingspartners ontstaat een positieve energie en economische ontwikkeling, is de verwachting.


Flexibel werken, slim werken, helpt ook bij het terugdringen van het aantal woon-werkkilometers en daarmee de files rondom de stad.  Anders inzetten van bestaand vastgoed door dit flexibel in te richten levert een bijdrage aan het terugdringen van de leegstand van kantoorpanden. Meer weten over het project, over de voordelen voor stad en regio, of ideeën voor samenwerking?

Members en partners van Deventer Business Plaza

  • Saxion Hogescholen
  • Ondernemershuis Deventer
  • MKB Sociaal - Bedrijfskundig advies
Profiteer van de voordelen als member van Deventer Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Deventer