Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

De Fabriek Deventer

Adres Sijzenbaanplein
Postcode 7411 HL Deventer
Website http://www.fabriekdeventer.nl
Contactpersoon Wim Thijssen
Aantal leden 32
Kosten lidmaatschap 60
Toelichting

De Fabriek is de leukste plek in Deventer waar je voor weinig geld een flexplek of een vergaderruimte kunt huren. Maar De Fabriek is meer. Het is ook een netwerk van professionals met specialismen in verschillende gebieden die samenwerken en elkaar verder helpen. Dit gebeurt allemaal in een spontane, ongedwongen sfeer waar gezelligheid centraal staat. Wil je een keer proefdraaien? Dat kan. Kom van je zolderkamer af, pak je laptop in en kom naar Sijzenbaanplein 14-16 in Deventer (tegenover Adecco). We heten je van harte welkom!

 

Voor Bedrijven

De Fabriek is er niet alleen voor ZZP’ers en andere flexwerkers. Ook (lokale)bedrijven profiteren van ons concept waarin werken en ontmoeten centraal staan.

 

Werken en ontmoeten

De Fabriek is een plek waar bedrijven hun werknemers laten flexwerken en hun netwerk laten versterken. Het contact met andere ondernemers en creatieven kan u en uw medewerkers een frisse nieuwe kijk geven op de uitdagingen binnen uw onderneming.

 

Vergaderen

Wij hebben twee vergaderruimtes beschikbaar om eens buiten de eigen bedrijfsmuren te vergaderen. Dat kan verhelderend en inspirerend werken. Ook lekker makkelijk, dicht bij het station en de gasten kunnen met het openbaar vervoer naar Deventer komen. Ook kunt u vanaf de Fabriek zo de binnenstad in lopen voor een aangename lunch.

Members en partners van Deventer Business Plaza

  • Saxion Hogescholen
  • Ondernemershuis Deventer
  • MKB Sociaal - Bedrijfskundig advies
Profiteer van de voordelen als member van Deventer Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Deventer