Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Teammanager I-werkorganisatie

Terug
Over dit prikbord item
Opdrachtgever Gemeente Deventer
Locatie Deventer
Budget minimaal € 4.186 en maximaal € 6.151 bruto per maand,
Geschatte looptijd onbepaalde tijd
Deadline zo spoedig mogelijk

Omschrijving

De gemeente Deventer zoekt met ingang van 1 april 2015 een teammanager I-werkorganisatie voor 36 uur per week (GD 15-02).

 

 • De omvang van het team bedraagt ca 75 fte;
 • Je bent een overtuigende (top)adviseur voor de directie en het management op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarnaast kun je op inhoud gezaghebbend opereren als trekker van strategische ontwikkelingen op informatiseringvlak;
 • Je zorgt op basis van de vastgestelde I-visie voor de totstandkoming van uitvoeringsagenda’s welke op directieniveau worden vastgesteld;
 • Je bent in staat samenhang te creëren in de opgaven, taken en ontwikkelingen op I-gebied binnen de organisatie van de 3 gemeenten en kunt hierover duidelijk communiceren op diverse niveaus.

Je profiel

 • Je hebt aantoonbaar ervaring in het implementeren van nieuwe ontwikkelingen;
 • Je stuurt duidelijk op het doel, maar bent ook flexibel in de manier waarop je het doel bereikt;
 • Je bent een stevige en onafhankelijke People manager, met een academisch werk- en denkniveau, die op een inspirerende en resultaatgerichte wijze leiding geeft samen met de groepsmanagers aan de ontwikkelingen van dit team en in de keten;
 • Je hebt ruime managementervaring in een complexe omgeving met verschillende belangen en partijen (politiek/bestuurlijk, maatschappelijk en ambtelijke organisatie) en hebt bewezen hierin meerjarig succesvol te zijn geweest. De I-wereld is voor jou bekend terrein;
 • Je schakelt makkelijk en bent niet “voor 1 gat te vangen”; je bent de teammanager die stimuleert, initieert en makkelijk samenwerkt;
 • Je handelt vanuit een duidelijke visie op het vakgebied, haalt het beste uit mensen en laat (veranderings)processen soepel lopen. Je hebt die sociale vaardigheid waarmee je draagvlak creëert voor personele- en structuurveranderingen.

Het team

De gemeente Deventer is gastheer voor de samenwerking tussen Deventer, Olst-Wijhe en Raalte voor de ICT samenwerking (DOWR-I). De bundeling van de I en ICT capaciteit van de 3 gemeenten heeft in oktober 2012 gezorgd voor de vorming van 3 teams ( informatiemanagement, functioneel beheer en ICT beheer) welke gezamenlijk onder de noemer I-werkorganisatie functioneerden. In het kader van de verdere doorontwikkeling van de I-werkorganisatie is besloten dat de 3 teams worden samengevoegd tot 1 team met circa 75 fte. De teammanager wordt ondersteund door groepsmanagers. Binnen het team worden majeure projecten en programma’s uitgevoerd zoals plaats- en tijdonafhankelijk werken en harmonisatie van applicaties. Daarnaast speelt het team een belangrijke rol in de digitaliseringsopgave voor de 3 gemeenten.

 

Wat bieden wij

Het salaris bedraagt indicatief, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 4.186 en maximaal € 6.151 bruto per maand, op basis van salarisschaal 14 en een 36-urige werkweek.

Deventer heeft eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden. Via het keuzemodel kun je een deel van je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, verlofuren en je persoonlijk budget inzetten voor fiscaal voordelige arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten woon-werkverkeer, bedrijfsfitness, studiefaciliteiten en internetverbinding thuis. Daarnaast hebben wij een regeling betaald ouderschapsverlof.

Aanstelling bij de gemeente Deventer vindt plaats bij wijze van proef voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren wordt deze omgezet in een vaste aanstelling. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Informatie en reageren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wim de Jong, adjunct-directeur, telefoon 0570 – 69 3848.

 

Algemene informatie kun je krijgen bij de P&O-Helpdesk, telefoon 0570 – 69 3456. Je belangstelling kun je alleen via het digitale sollicitatieformulier kenbaar maken, onder vermelding van het vacaturenummer GD 15-02. Wij ontvangen dit formulier graag uiterlijk donderdag 19 februari.

 

Wij gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Reageren

Members en partners van Deventer Business Plaza

 • Saxion Hogescholen
 • Ondernemershuis Deventer
 • MKB Sociaal - Bedrijfskundig advies
Profiteer van de voordelen als member van Deventer Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Deventer